Mensen maken verandering

Met onze mensgerichte veranderaanpak helpen wij organisatie op een positieve manier van A naar B.

Een gedragen strategie

Strategieontwikkeling en -implementatie

We ontwikkelen een gedragen strategie met ambities die uitdagen en uitnodigen tot actie. We verstevigen wie je als organisatie bent en verankeren dat in een gedragen missie, visie en kernwaarden. En dan van papier naar de praktijk: lanceren, implementeren en monitoren.

Betrokken en bevlogen medewerkers

HR-strategie, employee journey en experience

Samen leggen we de basis voor een toekomstbestendige employee journey die bijdraagt aan de ambities van de organisatie. Dat zorgt voor medewerkers die bewust, betrokken en bekwaam zijn op ieder moment in de medewerkersreis en zo positief bijdragen aan de organisatiedoelen.

Een lerende organisatie

Ontwikkel- en leiderschapsprogramma

Samen zetten we leren en ontwikkelen op de kaart, op basis van een scherpe visie. We ontwikkelen blended programma’s en flexibele leerervaringen die individuen, teams, leiders en organisaties laten groeien. Een lerende organisatie draagt bij aan de wendbaarheid van de organisatie: klaar voor de toekomst!

Mensgericht veranderen

Verander- en cultuurprogramma

We begeleiden op een positieve manier van A naar B, met alle stakeholders aan boord. Daarbij hoort een impactvol programma met passende en verrassende interventies op waarden, houding en gedrag. Met duurzaam resultaat.

Medewerkers in beweging

Communicatie- en activatiestrategie

We creëren bewustwording rondom nut en noodzaak. We inspireren en activeren zodat medewerkers intrinsiek gemotiveerd raken om te participeren. We zorgen voor interne communicatie en verandercommunicatie, online en offline - in een perfecte blend.

Een sterk werkgeversmerk

Employer branding en onboarding

Van kernwaarden en EVP naar wervende campagnes en arbeidsmarkt-communicatie. Zo trekken we de medewerkers aan die passen bij de organisatie. We volgen de candidate journey op met een pakkende onboarding voor een vliegende start. 

Begrijpen
Een duidelijke stip aan de horizon

Om open te kunnen staan voor verandering is het belangrijk dat medewerkers in organisaties begrijpen wat er gaat veranderen, waarom dat zo is en wat dat voor hen betekent. De stip op de horizon moet perspectief bieden. Alleen als nut en noodzaak van de verandering helder zijn, ontstaat beweging.

Willen
Motivatie, houding en gedrag

Is het beoogde resultaat van de verandering helder, dan is het tijd om de intrinsieke motivatie en betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Een positieve houding vormt de basis voor het juiste gedrag, dat nodig is om de organisatie van A naar B te brengen. Alleen als medewerkers mee willen veranderen, zorgt dit voor duurzame impact.

Kunnen
De juiste kennis en vaardigheden

Betrokken en gemotiveerde medewerkers begrijpen en omarmen de verandering. Maar: vaak zijn ook nieuwe kennis en vaardigheden nodig om mee te kunnen veranderen. Door medewerkers de ruimte te bieden zich te ontwikkelen, groeien individuen, teams en organisaties. Zo wordt de stip aan de horizon écht de nieuwe realiteit.

Kennismaken? Even sparren? Vul hier je gegevens in. Dan nemen wij snel contact met je op.

Scroll naar boven