Opschudding in leren en ontwikkelen

Betere resultaten en gemotiveerde medewerkers

Een veranderende context vraagt vaak om nieuwe kennis en vaardigheden. Tegelijkertijd is iets nieuws leren per definitie een persoonlijke verandering. Verandering en leren en ontwikkelen gaan dus hand in hand.  

Wij geloven dat iedereen zich altijd kan blijven ontwikkelen, als mens en als professional. We geloven ook dat er niet één manier van leren is die voor alle medewerker werkt. Daarom zijn onze ontwikkelprogramma’s en leeroplossingen gericht op het creëren van effectieve, boeiende en flexibele leerervaringen voor medewerkers en leidinggevenden. Online, offline of in een perfecte blend. Zo laten we individuen, teams en organisaties groeien.

We begeleiden, bedenken en realiseren. Van het ontwikkelen van een leerstrategie tot het ontwerpen, ontwikkelen en faciliteren van blended programma’s. Het doel gaat voor de tool; samen bepalen we het gewenste resultaat. Dit kan leiden tot een programma met onder meer een serious game, performance support oplossing, online learning of fysieke workshop. Jij weet ervan, wij weten er alles van. 

Visie op leren
Blended ontwikkelprogramma
Leiderschapsprogramma
Teamontwikkeling (met DISC/Insights)
E-learning
Microlearning
Gamified leren
Videoleren

Hier gaan we voor.

We worden blij van mooie leeroplossingen. Maar we gaan graag een stap verder. We activeren medewerkers om actief met de leercontent aan de slag te gaan. We evalueren en verbeteren. Altijd in de context van het grotere geheel. We geloven in de krachtige combinatie van verandering, ontwikkeling en communicatie. Waar ‘willen, kunnen en begrijpen’ samenkomen, zijn wij op ons best. 

Opgeschud: ANWB Retail

"Minder kennisgedreven, meer focus op gedrag. Van product- naar klantgericht."

Bij ANWB Retail volgt elke winkelmedewerker de BOWI, de Basisopleiding Winkel. Aan ons de eer om de inhoud en vorm van de opleiding op te schudden. Minder productgericht, meer klantgericht. Efficiënter en meer zelfgestuurd. Met een verhoogd leerrendement en meer leerplezier. 

Onze oplossing? Een modulaire, blended opleiding met een fijne mix van online leeractiviteiten, doe-opdrachten en reflectiemomenten. Praktijkgericht, met volop aandacht voor verkoopkunde en klantbenadering. Door kennis te maken met het productaanbod en te oefenen met verschillende klantsituaties wordt de medewerker klaargestoomd voor de werkvloer.  

Blended opleiding
Videoproductie
E-learning
Reflectiegids
Het resultaat:

Alle winkelmedewerkers een stevige basis voor waardevolle klantrelaties.

affordable-pricing
Het resultaat:

This is a short description elaborating the service you have mentioned above.​​

Opgeschud: SBCM

"SW-medewerkers
Sterk aan het Werk"

Ieder jaar organiseert SBCM voor SW-medewerkers het Sterk aan het Werk Festival, vol met gratis leerzame activiteiten. Het doel? Medewerkers met geen of weinig opleiding laten ervaren hoe leuk leren kan zijn. Voor het derde jaar op rij werd ons gevraagd invulling te geven aan het festival.

Onze oplossing? Een combinatie van verschillende online en offline activiteiten waar medewerkers individueel of in groepsverband aan kunnen deelnemen. Van een Festival-app vol oefeningen, puzzels en video’s en een hard copy Festivalkrant, tot een workshop tijdens de Live Festivaldag en een serie groepsspellen. Alles in festivalstijl en aansluitend op thema’s als digitale vaardigheden, prettig samenwerken een taal & cultuur.

Om organisaties te activeren om mee te doen, hebben we een blended communicatiecampagne opgezet. En tijdens de live Festivaldag verzorgden we een interactieve workshop over leervoorkeuren.

Concept-ontwikkeling
Mobiel leren
Workshop
Communicatie-campagne

Kennismaken? Even sparren? Vul hier je gegevens in. Dan nemen wij snel contact met je op.

Scroll naar boven