Wie we zijn.

Communicado met HR-ervaring. Maakt verandering begrijpelijk en zinvol. Snel thuis in alle omgevingen. Liefde voor taal, tekst en dialoog.

Annika Aerts
Opschudder in Verandering

All-round communicado met een groen hart en oog voor detail. Altijd op zoek naar concrete resultaten. Houdt van heldere taal, coachen, lekker eten en het zingen van guilty pleasures.

Inge Verburg
Opschudder in Communicatie

Gaat voor een (leer)ervaring die mensen raakt en in beweging zet. Denkt mee en geeft advies over onderwijskundige vraagstukken. Heeft een zwak voor mooi, treffend taalgebruik en voor kinderboeken.

Eefje Musterd
Opschudder in Ontwikkeling

Een sportieve creatieveling die naast het ontwerpen van mooie communicatiemiddelen graag zijn energie uit op het basketbalveld.

Hidde Deelstra
Opschudder in Communicatie

Verbeeldt elk verhaal. Gaat van concept tot creatie. Goed in touch met haar nerdy side. Altijd in voor een brainstorm. Eet deadlines voor ontbijt.

Gwenda Koning
Opschudder in Communicatie

Creëert verrassende leerervaringen. Op de juiste plaats, op het juiste moment. Online, offline of in een perfecte blend.

Sanne van Hoof
Opschudder in Ontwikkeling

Geboren en getogen in Utrecht. Maar ook helemaal thuis in Adobe Suite. Ontwerpt naast alle denkbare communicatiemiddelen ook de leukste interieurs.

Lisa van der Maten
Opschudder in Communicatie

Gaat geen uitdaging uit de weg (en komt er zelden een beer tegen). Wordt blij van gedrags- en cultuurverandering, het vertalen van strategieën naar de dagelijkse praktijk en het schrijven van teksten.

Marloes Klein
Opschudder in Verandering

Nieuwsgierige en mensgerichte enthousiasteling die alles van je wilt weten. Heeft een passie voor ontwikkeling en groei, zowel bij de Opschudders als in haar moestuin.

Tessa Rammers
Opschudder in Talent

Altijd gedreven om samen met het team maximaal resultaat te behalen. Duikt met veel passie in de ambities van opdrachtgevers. En privé past hij zijn gedrevenheid toe in zijn passie voor hardlopen.

Frank-Diederik Pot
Opschudder in Verandering

Gedragsveranderaar die complexe zaken graag simpel en begrijpelijk maakt. Creëert concepten waarbij inhoud en vorm hand in hand gaan. Zet net dat stapje extra, ook op de dansvloer.

Eva Rolink
Opschudder in Verandering

Gedreven enthousiasteling die naast gedrags- en cultuurverandering ook een liefde heeft voor plantjes stekken en hardlopen.

Jonna van Lokven
Opschudder in Verandering

Allround HR specialist en een echte teamplayer. Succesvol veranderen doe je samen. Geniet van een wijntje en het buitenleven, ook het liefst samen met leuk gezelschap.

Daniëlle Kooijman
Opschudders Associate

Een creatieve perfectionist die graag meewerkt aan het realiseren van de perfecte communicatiemiddelen. Kijkt het liefst elke avond een andere Ghibli-film en elk jaar een nieuw land.

Nadia Mahulette
Opschudder in Communicatie

Gek op schrijven. Begrijpt dat een pakkende tekst meer is dan woorden. Altijd op zoek naar verbetering (en spelfouten).

Laura van de Weitgraven
Opschudder in Communicatie

Nieuwsgierige communicado die overal haar weg wel vindt. Bevlogen en soms een tikkeltje eigenwijs. Wordt blij van een goed gesprek, boek of fout nummer op de radio.

Rosalie de Bruin
Opschudder in Communicatie

Ontwikkelaar gefascineerd door mensen en hun gedrag. Gaat bij ontwikkelvraagstukken voor duurzame impact op mens en organisatie. Creëert ontwikkeltrajecten met creatieve (spel)werkvormen. Speelt zelf buiten op zee.

Bob Snijders
Opschudder in Ontwikkeling

Een mensgerichte teamplayer die graag onderneemt, verbindt en mensen in beweging zet. Duikt graag in het diepe. Ook in het zwembad als training voor de triatlon.

Josefien den Hertog
Opschudder in Communicatie

Learning & Development-liefhebber. Weet een creatieve draai te geven aan leerervaringen. Is zelf nog lang niet uitgeleerd en reist graag de wereld rond.

Sophie Fontein
Opschudder in Ontwikkeling

Leren & ontwikkelen van en met Opschudders. Kritisch en gedreven wordt het beste beentje voortgezet. In volle galop naar vernieuwing en creatieve concepten. Streeft naar de titel “beste paard van stal”.

Sanne Hoekstra
Opschudder in Ontwikkeling

Suze Rademakers
Opschuddende stagiaire

Visuele designer met brede interesses binnen en buiten het vakgebied. Staat altijd open om nieuwe dingen te leren. Houdt van illustreren en is altijd te vinden met minimaal één notitieboekje of planner.

Demi Spaargaren
Opschudder in Communicatie

Ondersteunt, achter de schermen, op alle vlakken. Zowel in Nederland als in Spanje. Wordt blij van lekker eten en goed gezelschap.

Claudia Determan
Opschudder in Support

Jij?
Bekijk de vacatures!

Scroll naar boven